İstiklâl Marşı'mızın kabulünün 103ʼüncü yılında millî şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u şükran ve minnetle anıyoruz

Şbt

06/02/2024 tarihinde okulumuz 12. sınıf öğrencilerine Rehber öğretmenimiz başkanlığında 2024-YKS sınavı hakkında bilgilendirme semineri verilmiştir.

Okulumuzda etkinlik haftasi kapsamında bilgi yarışması düzenlenmiştir

Ara

Okulumuz Öğrencileri ve Öğretmenleri katılımıyla Kağıthane Belediyesi aracılığıyla 14/12/2023 tarihinde  Çanakkale ve Bursa'ya gezi düzenlemiştir.

Ara

05/12/2023 tarihinde okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri için İlçemiz Belediye Başkanı Sayın Mevlüt ÖZTEKİN'in katılımıyla Afet Farkındalık ve İlk Yardım Eğitimi verildi.

Kas

Bu kutsal mesleği icra eden tüm öğretmenlerin günü kutlu olsun. Sizler gelecek nesli yetiştiren toplumun en önemli bireylerindensiniz... Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.

Banu DOĞAN

Eyl

Alemlere rahmet olarak gönderilen Resul-i Ekrem Efendimiz'in doğumunu, okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutladık.

Tem

Sayın veliler ve sevgili öğrenciler LGS tercih dönemini aşağıdaki gibi takip ederek tercih işlemlerinizi yapabilirsiniz.Tercih işlemlerinizi onaylatmak için velinin okul idaresine gelerek işlemi tamamlaması gerekir.

Haz

Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında 6. sınıf öğrencimizi Yakup SAMĞAR ilçe üçüncüsü olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Haz

Kut'ul Amare Zaferi kutlu olsun. Programı düzenleyen öğretmen ve öğrencielrimize teşekkür ederiz.

Haz

Diyetisyen 3. sınıf öğrencisi Matematik Öğretmeni Hatice Yıldırım Akgül tarafından velilere "Hijyen-Sağlık ve Beslenme "semineri verildi. Kendilerine teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzda karşılaşılan sorunları danışma kurulumuzun periyodik toplantıları ile brlikte öğrenci grubunu dinleyerek çözümler üretilmektedir.

Haz

Öğrencilerimizin tenefüslerde bahçede daha rahat edebilmeleri için bahçe düzeni sağlandı.