Okulumuz; öğrenci,öğretmen,okul aile biriliği ve diğer personeli hayırda yarışarak depremzede kardeşlerimize haftalık yardım kolilerini göderiyoruz.Emeği geçen herkeseten allah razı olsun Allah hayırlarımızı yerine ulaştırsın

Okul aile birliği hayırda yarışarak depremzede kardeşlerimizin yararına erişte açtılar.

Okul danışma ekibi ile motive etmenin yolları müzakere edildi.

Farklı çalışma ortamları oluşturuldu.

Haftanın belli saatinde yerli malı etkinliği yapılması önerildi.

Tarihi ve kültürel geziler düzenlendi.

Rehber öğretmen tarafından motivasyon seminerleri veridl.

Kur'an ve sünnet ahlakını öğrencilere verebilmek ve öğrencilerde farkındalık oluşturmak için öğrencilerle birlikte sınıf ve koridorlarda pano çalışmalarrı yapılmaktadır.

Ara

İlahiyatçı-Sosyolog Erol ERDOĞAN tarafından "mahremiyet Eğitimi" konulu seminer velilere verildi.

Ara

Vakti Kuşanmak projesi kapsamında Daye Hatun camiinde 2. öğle namazı etkinliği gerçeklşetirildi. emeği geçen tüm arkaşadlşarımıza teşekkür ederiz.

Ara

"Vakti Kuşanmak" projesi kapsamında Hürriyet Kur'an Kursu öğreticisi Emine SAĞLAM tarafından cuma günleri saat 14.30 da okul kütüphanesinde Ashab-ı Kiramdan Sohbetler başlığı altında öğrencilerle buluşmaktadır.

Ara

Bir grup öğrencilerle Kağıthane Daye Hatun Merkez Camiinde Öğlen namazı kılınarak ardından Cami İmam ı ve çevre esnafın öğlen yemeği ikramı ile namaz etkinliği tamamlandı.

2022 YKS sonucu yerşelenler.Tebirk ederiz.

Ekm

Din Öğretimi Şube Müdürü Arife GÖKKUŞ ile İlçe Müftüsü Adem KARADENİZ  hafız adaylarımızı ziyaret ettiler.Hafız adaylarına motivasyon sohbetlerinde bulundular.Kendilerine teşekkür ederiz.

Ekm

Kağıthane İlçe Mllli Eğitim Müdürlüğü İle Kağıthane İlçe Müftülüğü arasında "Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi Protokolü" imzalandı.İlçemize ve halkımıza hayırlı olsun.

Haz

5,6,7 sınıfa giden ögrencilerimiz üçerli gruplara ayrıldı. Her bir grup 1 tane sayılar bir tane de verilen konunun kelimelerini içeren dijital oyunlar hazırladılar. Oyunları wordwall adlı web2 aracını kullandılar. Daha sonra bu oyunları sınıflarına sunup, sınıf içi etkinlik olarak oynadılar. Bu sayede cocuklar hem öğrendiklerini eğlenerek pekiştiren hem de dijital becerilerini geliştirdi.

Nis

Okulumuzda uygulaması yapılacak  olan "Doğadan Sanata Yolculuk" Projesi için görevi üstlenen Müdür yardımcısı Uğur Kartav eğitim seminerlerini tamamladı.Okulumuz için farklılık oluşturacak projeye katkıları için teşekkür ederiz.

Okul mescidimizin ses düzeni sene başında yenilenmiş olup minberi,kütüphanesi ve hat yazıları ile mescidin düzenini sağlamış olduk.

Fizik öğretmeni Vahide Özbek KOÇAK ve öğrencileri ile fizik laboratuvarında Güneş enerjisi ve tesla bobini denyleri yapıldı.