Haz

Öğrencilerimizin düzenlemiş olduğu "Necip Fazıl Kısakürek ve şiir" etkinliğini konferans salonumuzda gerçekleştirdik.Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okul Aile birliğinin düzenlemiş olduğu; depremzede ve katılım sağlayan velilierimizle birlikte iftarı gerçekleştirdik.

İslami İlimler Müderrisi Zehra DÜNDAR KARAKOÇ tarafından "sosyal medya ahlakı hakkında öğrencilere  bilgilendirme semineri verildi.Kendilerine teşekkür ederiz.

Akıl ve zeka oyunları odasını matematik öğretmenleri aktif şekilde kullanarak tüm öğrenciler zeka oyunları ile buluşmaktadır.

Okul rehber öğretmeni Sümeyye KAAN SELİM tarafından öğretmenlere "öğrenci tanıma teknikleri"hakkında bilgilendirme semineri verildi.

YKS ve LGS Hazırlık çalışmaları kapsamında;

Öğrenciler gruplandırılarak danışman öğretmen eşliğinde çalışmaları izlemeye alındı.

Priyodik olarak denemeler gerçekleştirilmektedir.

Motivasyon gezileri gerçekleştirilmektedir.

Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Okul Aile briliğinin düzenlemiş olduğu depremzedeler yararına "DAYANIŞMA GÜNÜ ÇAY"ı okulumuz yemekhanesinde gerçekleştirildi.Destek olan öğrenci öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

MÜMKÜN projesi kapsamında "sahne çalışmaları" Edebiyat öğretmeni Duygu Turp KAYA  tarafından yürütülmektedir.

Edebiyat öğretmeni Mahmut Mehmet AKTAN tarafındann yürütülen "EDEBİYAT " çalışmaları öğrenci grubu ile devam etmektedir.

Fizik Öğretmeni Vahide Özbek KOÇAK ve kimya tek.öğretmeni Nimet Kalkan eşliğinde 11.ve 12.sınıflarla birlikte 15 temmuz şehitliği ziyaret edilerek nakkaştepe millet bahçesinde etkinlik yapıldı.Teşekkür ederiz.

5/D sınıfı şubee rehber öğretmeni İsmail Yasin Çelik Bilek eşliğinde kuştepe spor salonunda spor etkinlikleri yaparak camiide öğlen namazını 09.01.2023 tarihinde gerçekleştirdiler.

Cengiz Topel camii Kur'an kursunun düzenlemiş olduğu Berat kandil programına "ilahi grubu"muzla katılarak berat kandilini kutladık.emeği geçen arkadaşlara ve öğrencielre teşekkür ederiz.

Kağıthane belediyesinin düzenlemiş olduğu geri dönüşüm semineri okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilerek öğrencilere Belediye Başkanı tarafından mantaro pano hediye verildi.Kendilerine ziayertinden ötürü teşekkür ederiz.

İ.H.L. meslek dersleri öğretmeni Dilek Akdeniz eşliğinde bir grup öğrenci ile çamlıca camii ziyareti gerçekleştirildi.Teşekkür ederiz.

Cuma Sohbetleri Cengiz Topel Cami Kur'an Kursu öğreticisi Emine Sağlam tarafından cuma günü öğrencilerle birlikte kütüphanede çay simir eşliğinde devam etmektedir.