Hürriyet Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Hürriyet Mahallesi Sağlam Sokak No 24 Kağıthane İstanbul
Vizyon
Misyon
Türk Milli Eğitim Sisteminin temel ilke ve amaçları doğrultusunda öğrencilerimizi sağlıklı düşünebilen, öğrendiklerini uygulayabilen, çevresine duyarlı, biz bilincine sahip olarak yetiştirmek ve hayata hazırlamak, kurumumuzun temel vizyonudur.
Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM(TEKLİ)
08.30-15.30
Ulaşım
Avcılar-Mecidiyeköy metrobüsünün ÇAĞLAYAN durağına 10 dakika yürüme mesafesindedir.( Şişli´deki Metrobüs ile metronun birleştiği durağa metrobüs ile bir durak mesafededir.)Şişli Kağıthane istikametinde 48H,48N,65A otobüsleri adliye sarayı durağında inilerek 10 dakika yürüme mesafesindedir.Ayrıca okulumuza Seyrantepeden 65A ile de ulaşım sağlanabilmektedir. Taksim Kağıthane Güzeltepe istikametindeki 48N otobüsleri yine Çağlayan girişi durağında inilerek ulaşılır.
Armada Turizm Şirketi.
Hürriyet Mahallesi Sağlam Sokak No:24 Kağıthane / İSTANBUL
İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 3,9 km.
LGS Sınavı ile öğrenci yerleştirilen bir okuldur.
Sportif Etkinlikler
Akıl ve Zeka oyunları grup çalışmaları.Ortaokul öğrencilerinin turnuvaları katılımı.Kültürel geziler kapsamında müze ile yerinde eğitim gezileri,motivasyon gezileri yıl içinde gerçekleştirilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler
Kimya,fizik ve biyoloji laboratuvarlarında derslerin işlenmesi ve deneyler yapılarak öğrencinin görerek öğrenmesi hedef alınmaktadır.
Proje Çalışmaları
"Oku-Yorum"ve "Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli-2 (ERDEM-2)","Değerli ailem","Veli Akademileri."