2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Kayıt İşlemleri.

HÜRRİYET KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

Kayıt işlemleri, yerleştirme esas ve usullerine göre sistem üzerinden otomatik olarak yapılacaktır. Ancak okulumuza kayıt olan öğrencilerin velileriyle birlikte kayıt güncelleme işlemleri için aşağıda belirtilen belge ve malzemelerle okula gelmeleri gerekmektedir.

1-   NÜFUS CÜZDAN FOTOKOPİSİ (önlü arkalı)

2-   1 ADET FOTOĞRAF

3-  ÖĞRENCİ DEVAMSIZLIK MEKTUBU-MESAJ ve HABERLEŞME GİDERLERİ İÇİN 500 TL´LİK POSTA PULU BEDELİ  ZİRAAT BANKASI ÇAĞLAYAN ŞUBESİNDEKİ 678 837 22-5002 NOLU HESABA VEYA TR41 0001 0009 3567 8837 2250 02 NO´LU IBAN NUMARASINA ´´HÜRRİYET KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ´´AÇIKLAMASINI YAZARAK YATIRILABİLİR.

4-  1 TOP FOTOKOPİ KÂĞIDI

5- 5 Adet tahta kalemi.

6- 1 Adet kapaklı mavi klasör.

NOT:

1.   Kayıt güncelleme işlemleri esnasında anne ve baba hayatta ise mutlaka birisi hazır bulunacaktır. Kardeş veya akraba veli olarak kabul edilmeyecektir. Ancak mahkeme kararı veya noter vekâletnamesi ile veli olanlar belgelerini ibraz ederek kayıt yaptırabilirler.

2.  Okulumuzda öğrenci kıyafeti uygulaması; Mutlak surette Etek ve uzun kollu T-SHİRT (KISA KOLLU

T-SHİRT KABUL EDİLMEYECEKTİR.)

Ortaokul kıyafeti:

Kız öğrenciler için;

Ekose jile elbise veya etek, pembe tişört, lacivert başörtü.

Erkek öğrenciler için;

Lacivert kumaş pantolon ve gri tişört

Lise kısım kıyafeti için;

Lacivert pileli etek, krem tişört, lacivert başörtü ve lacivert veya siyah çorap

4. Kayıtlarla ile ilgili tereddüde düşülen hususlarda 0(212) 296 09 29 no'lu telefondan bilgi alabilirsiniz.

Bilal AKPINAR

OKUL MÜDÜRÜ